• EKONOMICKÁ OLYMPIÁDA - krajské kolo

          •  

            Krajské kolá sú v plnom prúde… Dnes na Ekonomickej olympiáde v Bratislave - krajské kolo - našu školu a seba reprezentovala

                       Angelika Bajanová - študijný odbor obchod a podnikanie  zo 4.B triedy.

             

            Držíme jej palce a prajeme veľa úspechov na vyhodnotení…. koncom marca.

          • Olympiáda v nemeckom jazyku - postup do krajského kola

          • Dňa 18.1.2024 na okresnom kole Olympiády v nemeckom jazyku náš žiak Frank Klimas z III.B študijného odboru obchod a podnikanie získal 1. miesto v kategórii 2D a postupuje do krajského kola. Urobil nám i sebe obrovskú radosť. GRATULUJEME.

          • Olympiáda v anglickom jazyku - okresné kolo

          • Dňa 17.1.2024 naša škola organizovala Olympiádu v anglickom jazyku – okresné kolo. Pracovali štyri odborné komisie : 2A, 2B, 2C2, 2D, pod vedením predsedníčky Mgr. Miroslavy Rebrovej.

            Zo 43 žiakov z rôznych škôl z nitrianskeho kraja postupuje 7 žiakov do krajského kola.

            Všetkým víťazom gratulujeme a prajeme veľa úspechov v krajskom kole.

            Ďakujeme všetkých členom poroty - učiteľom anglického jazyka zo stredných škôl v okrese Nitra za skutočne odvedenú prácu.

          • Deň otvorených dverí

          • Vážení rodičia, žiaci končiacich ročníkov a výchovní poradcovia ZŠ. 

            Srdečne Vás pozývame na Deň otvorených dverí, ktorý sa bude konať dňa 19.1.2024, kde Vám predstavíme naše učebné a študijné odbory. Vaša prítomnosť je pre nás cenná a tešíme sa, že môžeme sa s Vami stretnúť. 

            V priebehu dňa v dvoch etapách ( - o 8. hod. /  - o 10 hod. )  sa budeme venovať detailnému predstaveniu jednotlivých odborov s ukážkami práce našich žiakov. Naši učitelia a žiaci Vám budú k dispozícii a ochotne poskytnú informácie o našich vzdelávacích programoch. Tešíme sa na Vás. 

          • Vianočné posedenie 22.12.2023 1.-3.vyuč. hod.

          • V dnešnej uponáhľanej dobe a v čase, keď žijeme čoraz rýchlejšie, je prepotrebné sa aj pozastaviť. Takým malým, ale krásnym pozastavením sú pre nás všetkých Vianoce, čas, kedy sme si bližší ako inokedy a snažíme sa zabudnúť na bežné problémy. Preto posledný deň v škole využite na stretnutie, vážte si jeden druhého a zachovajte si slávnostné chvíle z vianočných  sviatkov po celý rok. V priestoroch telocvične bude pripravené vianočné premietanie a vo vestibule školy ŽŠR Vás pohostí vianočným punčom...

            ​​​​​​​

          • VIANOČNÁ ZBIERKA

          • Vianočná zbierka. Vianoce urobme všetkým...
            Potešme tieto Vianoce i deti so zdravotným hendikepom darčekom, ktorý zahreje pri srdci. Naplňte krabicu na prvom poschodí pri študovni maličkosťami, ktoré potešia. 
            Často je to jediný darček, ktorý dostanú, preto do krabice nezabudnite vložiť okrem kúska svojho srdca aj niečo, čo Vám chýbať nebude: 
            hračky, hry, maľovanky, ceruzky, knižky ....
            Budú Vám vďačné nielen deti, ale i Centrum pre deti a rodiny v Nitre. 
            Od 12.12.2023 - 15.12.2023 ........................................LEN TENTO TÝŽDEŇ 
            Vianoce ako symbol spolupatričnosti, radosti a potešenia pre všetkých...

          • MIKULÁŠ 2023

          • Mikuláš bol patrónom chudobných i detí, sviatok sa spája s tradíciou darčekov. Aj nám všetkým pripravili žiaci - zástupcovia Žiackej školskej rady - darčeky v podobe výbornej zábavy. Ďakujeme všetkým zúčastneným, spevákom z prízemia, kuchárom, pedagógom i p. riaditeľke Ing. Dane Kročkovej, PhD. - čo sa vedia zapojiť do zábavy i kolegovi Borisovi. 

          • Deň otvorených dverí 2023

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Deň otvorených dverí 2023.

            Dňa 1.12.2023 sme otvorili brány našej školy a predstavili sme rodičom a žiakom končiacich ročníkov na ZŠ odbory našej školy prezenčnou formou a ukázali sme im naše priestory. Je to pre nich veľké a zodpovedné rozhodnutie a aj preto by si pred konečným výberom strednej školy mali zistiť čo najviac informácií o škole, ktorej by sa upísali na ďalšie tri -štyri roky svojho študentského života. Atmosféra bola pozitívna a interaktívna, prospievajúca k vzájomnému poznaniu a spolupráci. Ďakujeme našim študentom za skutočne výbornú prezentáciu jednotlivých odborov, ktoré ponúkame a o možnostiach uplatnenia sa po štúdiu. V budúcom školskom roku bude škola otvárať tieto zaujímavé odbory: ŠTUDIJNÉ – ochrana osôb a majetku, ekonomické a administratívne služby v podnikaní , kozmetik – vizážista, kozmetička- vizážistka, prevádzka a ekonomika dopravy, UČEBNÉ – autoopravár – autoopravárka, kaderník – kaderníčka, fotograf – fotografka. Ak sa Vám dnes nepodarilo prísť a máte záujem – termín ďalšieho Dňa otvorených dverí bude : 19.1.2024 Ďakujeme za záujem a Vašu návštevu.

          • Imatrikulácia

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Imatrikulácia.

            Aj tento rok prebehli IMATRIKULAČKY prvákov tentoraz v réžii Žiackej školskej rady ( na čele s p. zást. Borisom ) a žiakmi tretích ročníkov. „ Milí prváci, tretiaci Vás už privítali do študentského života. Veríme, že Vás na našej škole čaká veľa pekných zážitkov.“ 1.miesto – I.A ochrana osôb a majetku 2. miesto – I.C obchod a podnikanie – prevádzka a ekonomika dopravy 3. miesto – I.B kozmetička a vizážistka Ďakujeme všetkých, ktorí sa zaslúžili o výbornú náladu....

          • Olympiáda v anglickom jazyku -školské kolo

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Olympiáda v anglickom jazyku -školské kolo.

            Školské kolo olympiády v anglickom jazyku ,,I can (can= 1.môcť,mať tú možnosť) ", povedali si žiaci s nadaním a záujmom o anglický jazyk, ktorí mali možnosť zúčastniť sa dňa 23.11.2023 školského kola olympiády v anglickom jazyku. Záujem bol veľký, ale postúpili len tí najlepší, ktorí preukázali znalosť gramatiky, slovnej zásoby, čítania a počúvania s porozumením, schopnosť tvorivo aj kriticky myslieť a svoje názory plynule komunikovať. Odborná porota určila týchto víťazov: 1.miesto: Tomáš Belko, III. A, študijný odbor ochrana osôb a majetku 2.miesto: Sofia Královičová, III. A, študijný odbor ochrana osôb a majetku 3.miesto: Nicholas Kazík, III. B, študijný odbor obchod a podnikanie Všetkým žiakom ďakujeme za účasť a víťazom blahoželáme!

          • Zlaté nožnice , BA 10.11.2023

          • GRATULUJEME našim víťazom:

            1. na XV. ročníku súťaže VIZÁŽ ROKA 2023. Téma: M I N I M A L I Z M U S, ktorú zorganizovala Agentúra LeRen Renáta Lenčéšová v spolupráci s Incheba a.s.

            Mário Pilo - II.E - kaderník - II.miesto 

            2. Na kadernícko-vizážistickej súťaži ZLATÉ NOŽNICE, ktorú založil v roku 2015 známy kaderník Polat Elalmis. Súťaž ZLATÉ NOŽNICE je primárne určená študentom stredných odborných škôl, ale má kategóriu aj pre dospelých účastníkov. Súťaží sa v troch hairstylových kategóriách: Trend cut, Komerčný svadobný účes a Moderný pánsky strih a v jednej vizážistickej kategórii, ktorá má tento rok tému: Príbeh zeme.

             Laura Džačovská - III.B - kozmetička a vizážistka - III. miesto

            Gratulujeme našim úspešným súťažiacim, ale aj všetkých, ktorí sa zúčastnili súťaží a boli strážnymi anjelmi / p.majsterky OV, p. učiteľky OP/. 

          • Spomíname

          • Pri príležitosti 4. výročia tragickej dopravnej nehody pri Nitre bola dnes v nedeľu odslúžená zádušná omša za účasti záchranných zložiek v Katedrále sv. Emerama na Nitrianskom hrade.

             

            Ťažko sa hľadajú slová, ale vieme, že nikdy na Vás nezabudneme … naše hviezdičky na nebi.

          • Deň otvorených dverí - Akadémia PZ, BA

          • Akadémia Policajného zboru v Bratislave otvorila svoje brány pre širokú verejnosť a uchádzačov o štúdium dňa 9.11.2023 - boli sa pozrieť aj naši žiaci študijného odboru ochrana osôb a majetku.

          • Školenie manažmentu v spoločnosti AT&T v Bratislave.

          • Dňa 25. 10. 2023 sa zúčastnili študentky III. B triedy odbor obchod a podnikanie

            Martina Bernátová  a Lívia Pacalajová školenia manažmentu v spoločnosti AT&T v Bratislave.

            Školenie bolo zamerané na základy manažérskych zručností. Naučili sme sa ako riadiť

            študentskú firmu, venovali sme sa témam ako motivácia, tímová práca a komunikácia v tíme,

            prezentačným zručnostiam, komunikácii, leadershipu, time-manažmentu a riadeniu projektov.

            Vymenili sme si skúsenosti a názory v diskusii so svojimi rovesníkmi. O svoje skúsenosti sa so

            študentmi podelili aj manažéri spoločnosti AT&T.

          • VYHODNOTENIE súťaže MASKA HALOWEEN

          •  

            Z mnohých masiek vybrala naša milá porota / Mgr. Ivana Vavrovičová, Mgr. Marta Trusková, Natália Pavlovičová/ dve masky v dvoch kategóriách:

            individuálne masky: Daniel Polin I.F

            skupinové masky : Azis Dzeladin a Kristián Bulík I.G

            Čakali na nich v škole sladké maškrty

            Ďakujeme všetkým, čo sa zapojili a zabavili. Boli ste super.

            Pekné jesenno-zimné dni prajeme

            Vaša Žiacka školská rada

          • Halloweenové strašenie

          • Žiacka školská rada pre Vás pripravila Halloweenske strašenie, ktoré si mohli naši žiaci užiť do sýtosti. Pripravili si nádherné kostýmy a strašidelnú pivnicu. KRÁSNY HALLOWEEN Vám všetkým...

            Ďakujeme všetkým , ktorí sa postarali o výbornú náladu … i nášmu zástupcovi a skvelému učiteľovi Mgr. Borisovi Lacsnemu….

          • NITRIANSKY MLÁDEŽNÍCKY PARLAMENT

          • Krásny úspech. Nina gratulujeme a prajeme veľa úspechov.

            Naša maturantka Nina Iliziová - žiačka IV. B triedy, študijný odbor obchod a podnikanie, dosahuje výborné výchovno- vzdelávacie výsledky, je priateľská, aktívna - všade je, kde ju treba, reprezentuje našu školu v súťažiach aplikovanej ekonómie, pracuje v Žiackej školskej rade, má organizačné schopnosti, je predsedkyňou triedy. Tešíme sa s tebou, Nina.

            PREDSTAVUJEME VÁM ČLENOV NITRIANSKEHO MLÁDEŽNÍCKEHO PARLAMENTU

            15 študentiek a študentov z nitrianskych škôl sa dnes stalo oficiálnymi členmi mestského mládežníckeho parlamentu, ktorého štatút schválilo mestské zastupiteľstvo 21. septembra.

                 Členov, na základe motivačných listov, vybrala komisia, ktorú tvorili: viceprimátor Miloslav Špoták, vedúca odboru školstva, mládeže a športu mestského úradu Mária Orságová a dve zástupkyne záujmových organizácií za mládež v Nitre - Mária Ősziová zo Združenia STORM a Andrea Kosírová Hugáňová z Nitrianskeho centra dobrovoľníctva.

            Zloženie Nitrianskeho mládežníckeho parlamentu: 

            Marcel Fekete (predseda): Spojená škola, Slančíkovej 2 

            Martin Sedlák (podpredseda organizačný úsek): Súkromná stredná odborná škola polytechnická DSA 

            Kristína Beňačková (podpredseda úseku vnútornej správy): Gymnázium, Párovská 1 

            David Kis (podpredseda rozpočtový úsek): Gymnázium, Golianova 68 / absolvent 

            Sofia Petrovičová (podpredseda pre PR úsek): Gymnázium, Párovská 1 

            Jakub Pohánka (člen úsek vnutornej správy): Gymnázium, Párovská 1

            Laura Hasprová (člen organizačného úseku): Gymnázium, Párovská 1 

            Nina Eliašová (člen organizačného úseku): Gymnázium, Golianova 68 

            Nina Iliziová (člen organizačného úseku): SOŠ Cintorínska 

            Pavla Zabáková: Gymnázium, Golianova 68 

            Sára Šípošová: Stredná zdravotnícka škola, Farská 23 

            Simona Jakubovská (člen úseku PR): Univerzita Konštantína Filozofa v Nitre 

            Tatiana Lehetová (člen úseku PR): Univerzita Konštantína Filozofa v Nitre 

            Viktória Kišacová (člen organizačného úseku): Stredná zdravotnícka škola, Farská 23 

            Zuzana Cibulčíková (člen rozpočtového úseku): Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre 

             Pod názvom Nitriansky mládežnícky parlament pôsobil v rokoch 2016 až 2018.

             Facebook: Nitriansky mládežnícky parlament Instagram: https://www.instagram.com/nitrianskymp/ 

          • BURZA INFORMÁCIÍ

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album BURZA INFORMÁCIÍ.

            Dňa 19.10.2023 sa koná Burza informácii stredných škôl na SOŠ stavebnej , Nábrežie mládeže 1, Nitra, ktorú organizuje ÚPSVR Nitra. Študentky študijných odborov: ochrana osôb a majetku, obchod a podnikanie, prevádzka a ekonomika dopravy odprezentujú ponuku odborov našej školy možným záujemcom - žiakom deviateho ročníka základných škôl.

          • Valné zhromaždenie III.B obchod a podnikanie

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Valné zhromaždenie III.B obchod a podnikanie.

            Dňa 16.10.2023 sa uskutočnilo ustanovujúce valné zhromaždenie triedy III.B odboru obchod a podnikanie v rámci predmetu aplikovaná ekonómia. Na valnom zhromaždení sa zúčastnili aj žiaci, taktiež nás prišlo podporiť aj vedenie školy. Hlavným programom bola prezentácia a k nej prednes o podnikateľskom pláne a výrobnej činnosti. Nasledovalo prednesenie podnikateľského plánu, jeho schválenie, schválenie stanov študentskej firmy. Po skončení predstavovania našej firmy nasledovala diskusia, na ktorej sme zodpovedali na otázky, ktoré nám položili akcionári a hostia.

    • Kontakty

      • Stredná odborná škola techniky a služieb, Cintorínska 4, Nitra
      • sekretariát : 037/6528379 Ing. Dana Kročková,PhD. - riaditeľka školy: +421 902 545 828 Ing. Denisa Petráková - zástupkyňa riaditeľky : +421 902 257 212 Mgr. Oľga Pechová - zástupkyňa riaditeľky: +421 908 143 266 Mgr. Boris Lacsný,PhD. -zástupca riaditeľky:+421 905 471 845
      • Cintorínska 4 950 50 Nitra Slovakia
      • 00596868
      • 2021269525
      • Cabajská 30, Nitra 94901 č.t.: 037/7720575 / 0948555409
      • Baničova 14, Nitra - t.č. 037/7730542 Ďurčanského 2, Nitra - t.č. 037/7335721
  • Fotogaléria

      zatiaľ žiadne údaje