• Halloweenové strašenie

          • Žiacka školská rada pre Vás pripravila Halloweenske strašenie, ktoré si mohli naši žiaci užiť do sýtosti. Pripravili si nádherné kostýmy a strašidelnú pivnicu. KRÁSNY HALLOWEEN Vám všetkým...

            Ďakujeme všetkým , ktorí sa postarali o výbornú náladu … i nášmu zástupcovi a skvelému učiteľovi Mgr. Borisovi Lacsnemu….

          • NITRIANSKY MLÁDEŽNÍCKY PARLAMENT

          • Krásny úspech. Nina gratulujeme a prajeme veľa úspechov.

            Naša maturantka Nina Iliziová - žiačka IV. B triedy, študijný odbor obchod a podnikanie, dosahuje výborné výchovno- vzdelávacie výsledky, je priateľská, aktívna - všade je, kde ju treba, reprezentuje našu školu v súťažiach aplikovanej ekonómie, pracuje v Žiackej školskej rade, má organizačné schopnosti, je predsedkyňou triedy. Tešíme sa s tebou, Nina.

            PREDSTAVUJEME VÁM ČLENOV NITRIANSKEHO MLÁDEŽNÍCKEHO PARLAMENTU

            15 študentiek a študentov z nitrianskych škôl sa dnes stalo oficiálnymi členmi mestského mládežníckeho parlamentu, ktorého štatút schválilo mestské zastupiteľstvo 21. septembra.

                 Členov, na základe motivačných listov, vybrala komisia, ktorú tvorili: viceprimátor Miloslav Špoták, vedúca odboru školstva, mládeže a športu mestského úradu Mária Orságová a dve zástupkyne záujmových organizácií za mládež v Nitre - Mária Ősziová zo Združenia STORM a Andrea Kosírová Hugáňová z Nitrianskeho centra dobrovoľníctva.

            Zloženie Nitrianskeho mládežníckeho parlamentu: 

            Marcel Fekete (predseda): Spojená škola, Slančíkovej 2 

            Martin Sedlák (podpredseda organizačný úsek): Súkromná stredná odborná škola polytechnická DSA 

            Kristína Beňačková (podpredseda úseku vnútornej správy): Gymnázium, Párovská 1 

            David Kis (podpredseda rozpočtový úsek): Gymnázium, Golianova 68 / absolvent 

            Sofia Petrovičová (podpredseda pre PR úsek): Gymnázium, Párovská 1 

            Jakub Pohánka (člen úsek vnutornej správy): Gymnázium, Párovská 1

            Laura Hasprová (člen organizačného úseku): Gymnázium, Párovská 1 

            Nina Eliašová (člen organizačného úseku): Gymnázium, Golianova 68 

            Nina Iliziová (člen organizačného úseku): SOŠ Cintorínska 

            Pavla Zabáková: Gymnázium, Golianova 68 

            Sára Šípošová: Stredná zdravotnícka škola, Farská 23 

            Simona Jakubovská (člen úseku PR): Univerzita Konštantína Filozofa v Nitre 

            Tatiana Lehetová (člen úseku PR): Univerzita Konštantína Filozofa v Nitre 

            Viktória Kišacová (člen organizačného úseku): Stredná zdravotnícka škola, Farská 23 

            Zuzana Cibulčíková (člen rozpočtového úseku): Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre 

             Pod názvom Nitriansky mládežnícky parlament pôsobil v rokoch 2016 až 2018.

             Facebook: Nitriansky mládežnícky parlament Instagram: https://www.instagram.com/nitrianskymp/ 

          • BURZA INFORMÁCIÍ

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album BURZA INFORMÁCIÍ.

            Dňa 19.10.2023 sa koná Burza informácii stredných škôl na SOŠ stavebnej , Nábrežie mládeže 1, Nitra, ktorú organizuje ÚPSVR Nitra. Študentky študijných odborov: ochrana osôb a majetku, obchod a podnikanie, prevádzka a ekonomika dopravy odprezentujú ponuku odborov našej školy možným záujemcom - žiakom deviateho ročníka základných škôl.

          • Valné zhromaždenie III.B obchod a podnikanie

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Valné zhromaždenie III.B obchod a podnikanie.

            Dňa 16.10.2023 sa uskutočnilo ustanovujúce valné zhromaždenie triedy III.B odboru obchod a podnikanie v rámci predmetu aplikovaná ekonómia. Na valnom zhromaždení sa zúčastnili aj žiaci, taktiež nás prišlo podporiť aj vedenie školy. Hlavným programom bola prezentácia a k nej prednes o podnikateľskom pláne a výrobnej činnosti. Nasledovalo prednesenie podnikateľského plánu, jeho schválenie, schválenie stanov študentskej firmy. Po skončení predstavovania našej firmy nasledovala diskusia, na ktorej sme zodpovedali na otázky, ktoré nám položili akcionári a hostia.

          • Národný projekt edIT 1

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Národný projekt edIT .

            Vďaka národnému projektu edIT - digitalne vybavenie - naša škola získala 41 tabletov pre žiakov - ktoré sme hneď využili pri elektronickom testovaní z anglického jazyka, kde si naši maturanti overili úroveň vedomostí a zručností prostredníctvom etestov úrovne B1 i B2.

            Projekt, do ktorého sme sa zapojili, sa realizuje vďaka podpore z Európskeho sociálneho fondu a Európskeho fondu regionálneho rozvoja v rámci Operačného programu Ľudské zdroje. Okrem tabletov sme získali notebooky pre pedagogických zamestnancov a pc (3 ks) do študovne žiakov. Sme preto veľmi vďační za výnimočný priebeh a realizaciu projektu. Ďakujeme.

          • Erasmus Days

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album .
            Erasmus Days sa v tomto roku konajú v dňoch 9.-14. októbra. Cieľom osláv Erasmus days je zviditeľniť projekty zrealizované v rámci programu Erasmus + a informovať o prínosoch. V rámci osláv sme na našej škole zorganizovali 10.10. prezentáciu a následnú diskusiu ku zrealizovaným projektom pod názvom: Pracuj, študuj a užívaj si Európu. Besedy, pod vedením Mgr. M. Rebrovej a Mgr. I. Vavrovičovej sa zúčastnili žiaci III. B, študijné odbory obchod a podnikanie, kozmetička a vizážistka, ktorí majú záujem o zahraničnú pracovnú stáž v šk. r.2024/2025. O svoje skúsenosti zo zahraničnej stáže sa s nami podelili  Natália Deményová a Viktória Markovičová, absolventky študijného odboru kozmetička a vizážistka. Akciu podporila reklamnými predmetmi národná agentúra SAAIC. Ďakujeme. 🙂

          • Nitriansky mládežnícky parlament

          • Dňa 9.10.2023 sa uskutočnila prezentácie Nitrianskeho mládežníckeho parlamentu pre našich študentov, ktorý majú záujem o pôsobení v NMP. Parlament môže byť skvelým spôsobom ako zvýšiť angažovanosť mládeže v meste, tiež je to spôsob ako zlepšiť mäkké a tvrdé zručnosti mladých, napĺňať ich potreby a skvalitňovať život mladých. S koordinátorkou práce s mládežou na mestskom úrade v Nitre Mgr. Ulrikou Ťapušovou diskutovali o možnostiach pôsobenia v NMP.

      • Kontakty

        • Stredná odborná škola techniky a služieb, Cintorínska 4, Nitra
        • sekretariát : 037/6528379 Ing. Dana Kročková,PhD. - riaditeľka školy: +421 902 545 828 Ing. Denisa Petráková - zástupkyňa riaditeľky : +421 902 257 212 Mgr. Oľga Pechová - zástupkyňa riaditeľky: +421 908 143 266 Mgr. Boris Lacsný,PhD. -zástupca riaditeľky:+421 905 471 845
        • Cintorínska 4 950 50 Nitra Slovakia
        • 00596868
        • 2021269525
        • Cabajská 30, Nitra 94901 č.t.: 037/7720575 / 0948555409
        • Baničova 14, Nitra - t.č. 037/7730542 Ďurčanského 2, Nitra - t.č. 037/7335721
    • Fotogaléria

        zatiaľ žiadne údaje